ystream


ystream is een nieuw product van idésýn. Met ystream beheert u uw website in een zeer geavanceerd Content Management Systeem (ymake). Bij ystream krijgt u een standaard ontwerp. Dit ontwerp is speciaal door idésýn ontwikkeld. Uw logo wordt geplaatst en door toevoeging van uw kleuren, teksten en foto's wordt het uw eigen website.

 

Het verschil ten opzichte van ymake is dat u een website met een professionele basisvormgeving krijgt. Deze is later altijd op te waarderen naar ymake.

 

Standaard functies

- Responsive design

- Standaard vormgeving

- flexibel in te richten homepage d.m.v. secties

- Google geïntegreerd

- Zoekfunctie binnen de site op trefwoord

- Formulierentool

- Standaard fotoalbum

- Dynamische layout foto's

- Inpassen van filmpjes

- en nog heel veel meer...

 

Extra

- Doorgroeien naar ymake

 

Voorwaarden

ystream is eigendom van idésýn. Zo is de technologie beschermd en functioneerd alleen op onze hostingservers. ystream kan niet bij een door u zelf uitgekozen provider geïnstalleerd worden. ystream blijft altijd eigendom van idésýn.

 

Opzeggen ystream
Wanneer u besluit om geen gebruik meer te maken van ystream betreuren wij dat zeer. Wij zorgen voor een soepele overgang van uw domein naar de nieuwe provider. U betaalt hier verder niets voor.

 

U betaald een hostingbedrag per jaar en niet per maand, wanneer u halverwege het jaar opzegd heeft u geen recht om teruggaven van betaalde hostingkosten.

 

Om in een nieuw kalenderjaar geen hostingkosten te krijgen dient u voor 15 november van het huidige jaar op te zeggen. Wanneer u voor 15 november van het huidige jaar niet opzegd ontvangt u voor het nieuwe kalender jaar wel een hostingfactuur.

logo-idesyn-footer

 

idesyn

Nieuwlandenlaan 15

8302 LP Emmeloord

 

info@idesyn.nl

 

KvK 01087755

BTW NL138297459B02