ymake

 

U bent in beweging, dus uw website ook. idésýn geeft uw website de juiste dynamiek met ymake. Met unieke ontwerpen voor u op maat gemaakt krijgt u de website die bij u past. Geen standaard maar uniek voor u ontworpen. ymake is helemaal responsive. Uw website schaalt automatisch van breedbeeld naar smartphone. Zo bent u nog beter zichtbaar voor uw huidige of potentiële klanten.

 

Het beheer van pagina's, tekst, media, links, formulieren, banners, nieuws of een webwinkel: ymake houdt het simpel. Kernwoord: gebruiksvriendelijkheid.

De kwaliteitseisen die we stellen aan ontwerp, stellen we ook aan technologie en interface. Veel van onze relaties die actualiteit en interactiviteit belangrijk vinden, werken naar volle tevredenheid met ymake.

 

Standaard functies

- Google geïntegreerd

- Zoekfunctie binnen de site op trefwoord

- Formulierentool

- Standaard fotoalbum

- Dynamische layout foto's

- Inpassen van filmpjes

- en nog heel veel meer...

 

Klik hier voor een overzicht van onze ymake klanten

 

ymake shop

Een extra webshop module is te verkrijgen voor ymake. Compleet met metainformatie en een betaalmodule. De shop wordt helemaal naar uw wens gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Voorwaarden

ymake is eigendom van idésýn. Zo is de technologie beschermd en functioneerd alleen op onze hostingservers. ymake kan niet bij een door u zelf uitgekozen provider geïnstalleerd worden. ymake blijft altijd eigendom van idésýn.

 

Opzeggen ymake
Wanneer u besluit om geen gebruik meer te maken van ymake betreuren wij dat zeer. Wij zorgen voor een soepele overgang van uw domein naar de nieuwe provider. U betaalt hier verder niets voor.

U betaald een hostingbedrag per jaar en niet per maand, wanneer u halverwege het jaar opzegd heeft u geen recht om teruggaven van betaalde hostingkosten.

Om in een nieuw kalenderjaar geen hostingkosten te krijgen dient u voor 15 november van het huidige jaar op te zeggen. Wanneer u voor 15 november van het huidige jaar niet opzegd ontvangt u voor het nieuwe kalender jaar wel een hostingfactuur.

logo-idesyn-footer

 

idesyn

Nieuwlandenlaan 15

8302 LP Emmeloord

 

info@idesyn.nl

 

KvK 01087755

BTW NL138297459B02