Creatief ondernemer

idésýn is Jelle de Jong een creatieve ondernemer die design ademt. Maar naast creatief zijn moet een onderneming gewoon draaien en met deze combinatie van zakelijk inzicht en creativiteit uitdragen werkt idésýn elke dag aan uw uitstraling. Niet voor niks gebruiken we de term "Branding your business" want dat is precies wat Jelle met idésýn wil uitstralen.

 

Sinds 2000...

Even een stukje geschiedenis. In het jaar 2000 heeft Jelle zijn dromen omgezet in een stap naar zelfstandigheid. op 14 februari van dat jaar is dit reclamebureau opgericht onder de naam Miracle Design. In een tijd dat we aan het begin stonden van het internet en de digitale revolutie. Een mooie tijd waarin Jelle binnen een paar jaar een goed lopend bedrijf neer zette. Miracle Design werd een begrip in de polder maar ook daar buiten hebben vele ondernemers kennis gemaakt met dit leuke reclamebureau.

 

Gedreven, verrassend en eigenzinnig zo kan je Miracle Design en Jelle wel omschrijven. Iemand die echt zijn eigen gang gaat. Dat blijkt wel uit het feit dat je naast je drukke leven als reclameondernemer er gewoon nog iets naast gaat doen. In 2013 werd Black Mountains geboren. Met gedreven mensen op trektocht gaan door de bergen van hut naar hut of zoals Jelle zelf samen met een vriend op de fiets IJsland dwars overstak. Kon eigenlijk niet, te zwaar te onbegaanbaar maar Jelle flikte het. Deze gedrevenheid neemt Jelle ook in zijn werk mee. Altijd kijken of het net iets anders kan dan anderen. Niet een doel opzich maar een middel om u als klant elke keer weer te verrassen. Miracle Design ontwikkelde in de eerste jaren ook haar eigen website concepten. Een eigen CMS applicatie voor het MKB. Iets wat nu heel normaal is maar toen waren we één van de weinigen.

 

Nu 20 jaar later maakt Jelle de volgende stap. 20 jaar design, 20 jaar Miracle Design. Een jas die lang heel goed paste. De tijd veranderd, mensen veranderen en soms moet je dan een beslissing nemen. Met die gedachte ontstond de gedachte om Miracle Design opnieuw uit te vinden en onder een andere naam verder te gaan. Best een moeilijke beslissing. Naar achteren kijken is leuk voor de verhalen maar we moeten door. Verder kijken, wat is de basis van herkenning, welke kant ga je op en met wie.

 

Vanaf 1 januari 2020 heet Miracle Design

idésýn

 

idésýn bestaat uit 2 woorden. Het woord idé betekent idee en het woord sýn betekent visie in het IJslands. Als je dit achter elkaar zet ontstaat er een nieuw woord  idésýn. Als je het snel leest, lees je al snel i design of te wel ik ontwerp.


idésýn ontwerpt met ideeën en visie en...

Branding your business

logo-idesyn-footer

 

idesyn

Nieuwlandenlaan 15

8302 LP Emmeloord

 

info@idesyn.nl

 

KvK 01087755

BTW NL138297459B02